Giv de største klassikere dit eget twist sammen med Twin Food og Christina Bennetzen

Tag på nye madeventyr med Twin Food og Christina Bennetzen

Mød Laura, Christine og Christina, måske bedre kendt som Twin Food og Eat My Heart Out. Vi har udfordret dem til at sætte deres eget præg på en kendt klassisk opskrift, og nu opfordrer vi dig til at gribe forklædet og tage med på rejsen. Vi lover, at det bliver sjovt!

Vi kender dem allesammen, og rigtig mange af os elsker dem også, men nu er tiden inde til at ruske lidt op i rutinerne og puste nyt liv i de gode gamle klassikere igen.

God mad opstår når tradition og nytænkning blandes og æltes godt og grundigt sammen. Vi er af den klare overbevisning, at en hvilken som helst ret, kan blive til noget helt enestående, når du krydrer den med dit eget personlige twist.


Din tur

Det er tid til at slå dig løs i køkkenet! Ting går ikke altid lige efter planen, når der eksperimenteres med nye smagssammensætninger og kulinariske kreationer, men det uperfekte kan dog ofte vise sig at være helt perfekt.

Vi vil hermed opfordre alle hverdagens kokke til at kigge på jeres gode gamle favoritter med nysgerrige øjne, krydre dem med et gran ny inspiration, og dele dem med hashtagget #MakeItYourOwn.

Du kan finde masser af inspiration i vores madlavningsudfordringer. Twin Foods sprøde vafler med laksesmør eller Christina Bennetzens boeuf bourguignon med pitabrød og rødkålssalat.