Freestyle food

God mad behøver ikke være tidskrævende, og erfaring fortæller os at god mad opstår når kulinarisk inspiration krydres med et nysgerrigt madsinstinkt.

Planen er: der ikke er nogen plan.

Tiden er inde til at bryde ud af gamle vaner, finde madglæden frem igen og hylde de madoplevelser der opstår når du går på opdagelse i Freestyle Food deciplinen. 

Med vores nye kampagne, vil vi gerne støtte kunsten og evnen til at bruge dit køkken som base for at freestyle dig til nye og inspirerende smagsoplevelser. Ingen opskrift, ingen planer og ingen sirlig opmålte ingredienser. Vi ønsker at inspirere til ren kreativitet og en frygtløs tilgang til nye smagsoplevlser, for når alt kommer til alt, så kommer inspiration ikke færdiglavet.

Vores nye kampagne omfavner  den spontanitet og opfindsomhed  der spreder sig i køkkenet når du lader dig inspirere til at freestyle din mad . Selv klassisk pålæg som ost, skinke eller kylling kan med en lille smule fantasi og frihed forvandles til en overdådig smagseksplosion.

Til lyden af bløde jazz rytmer og den velkendte Lurpak stemme, opfordrer vi alle hverdagens kokke til at krydre usædvanlige og eksperimenterende retter, med en lille snært af vildskab og med inspiration fra freestyle universet at sammensætte nye smagsoplevelser til hverdag og fest. 

Vis alle artikler